
به گزارش خبرنگار سراج24، پس از انتخابات ریاست جمهوری جریان اصولگرا در پی عدم موفقیت در انتخابات به دنبال راهکارهایی برای رسیدن به نقطهای از ائتلاف و وحدت هستند زیرا همانطور که محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام میگوید:" فقط آدم باید کمعقل باشد که متوجه این حقیقت نشده باشد که ضربهای که ما خوردیم از پراکندگیمان بود. هیچ استدلال دیگری قابل قبول نیست، بنده معتقدم ضربهای که ما از پراگندگی خوردیم، به این معنا نبود که آرای ما تجزیه شد، بلکه آرای ما نابود شد. یعنی ما میتوانستیم بالای 65 درصد رأی داشته باشیم ولی به یک رای تجزیه شده و 40 و چند درصدی تبدیل شدیم."
بر این اساس بعد از انتخابات ریاست جمهوری شاهد تحرکاتی از سوی جریان اصولگرا برای تقویت وحدت و انسجام مشاهده میشود. از یک سو سیدرضا تقوی عضو جامعه روحانیت مبارز با تشکیل جلساتی با حضور بزرگان اصولگرا به دنبال ایجاد وحدت در بین اصولگریان است و از سوی دیگر نیز محمدرضا باهنر رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری طرح حزب فراگیر را برای اصولگریان مطرح میکند.
با این حال با نگاهی به گذشته جریان اصولگرایی مشاهده میکنیم که این جریان با همین نگاه در دوران انتخابات شورای شهر چهارم شکل میگیرد. در آن دوره جریان اصولگرایی سنتی توفیق خود را برای پیروزی در انتخابات از دست داده بود و حتی از اینکه برای انتخابات شورای شهر چهارم لیستی را ارائه دهند منصرف شده بود، بنابراین جوانان جریان اصولگرایی به میدان آمدند و لیستی را با عنوان آبادگران ارائه دادند و توانستند در انتخابات شورای شهر پیروز شوند.
این پیروزی بعه انتخابات شورای شهر منحصر نشد و ما دیدیم که جریان اصولگرا توانست در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری نیز موفق شود و اثرگذاری خود را در جامعه نشان دهد.
بنابراین به نظر میرسد برای از بین تشتت جریان اصولگرایی یکی از راهکارهای اصلیل به میدان آمدن جریان اصولگرایی جوان است زیرا با ورود این جریان تشتتهایی که بین سنتیها هست از بین میرود.
در همین زمینه نیز محمدرضا باهنر با بیان اینکه باید شرایط انتقال قدرت از پیرمردها به جوانترها بهوجود بیاید، میگوید: "مسئله انتقال قدرت از قدیمیها به جوانان باید جریان داشته باشد که حتماً نسلهای جدید رشد کنند و بالا روند و نسلهای قدیمی به صورت علاقمندانه قدرت را تحویل بچههای جدید دهند."
همچنین محمدحسین صفارهرندی نیز در این باره اظهار داشت: "در یک دورهای با یک پوست انداختن، جریان اصولگرایی متولد شد. قبل از آن شما کلمه اصولگرایی را نداشتید و اصولگرایی از اوایل دهه 80 مطرح شد. آن موقع جناح راست یا جبهه پیروان خط امام و رهبری و یا شورای هماهنگی جبهه انقلاب مطرح بود. اصولگرایی در تولدش با همین نگاه متولد شد که نباید معطل عناصری شویم که زمینگیر شدند و در نگاه متصلب پیشین خود ماندهاند و نمیتوانند از چارچوبهای عاداتشان خارج شون، یک گروه جوان، آمد و بعضی از آن قواعد کنار گذاشته شد."